Als elektricien en installateur zijn we bij Van Wouwe Technics gekend in alle uiteenlopende werkzaamheden op vlak van elektra in huis. Dat kan zijn het aanleggen van elektriciteit in je woning, maar ook het uitvoeren van herstellingen en reparaties voor mocht je storingen ondervinden. Wil je graag je installatie laten controleren voor je een elektriciteitskeuring laat doen? Of wil je graag investeren in hernieuwbare energie? Bij Van Wouwe vind je een divers aanbod aan diensten.

Elektriciteitswerken

Kan jij ook niet uit aan de verschillende functies in een elektriciteitskast? Of ben je op zoek naar iemand die je elektriciteit kan aanleggen, repareren of onderhouden? Dan ben je bij Van Wouwe aan het juiste adres. We maken je elektriciteit keuringsklaar, kunnen hem zelf leggen en brengen een duidelijk elektrisch schema in kaart. Zo heb je steeds een up to date versie van je elektriciteitsplan klaarliggen. We doen de elektriciteitswerken zowel voor nieuwbouw als renovatieprojecten! Daarnaast zijn we ook gespecialiseerd in verlichting, video en parlofonie! Wil je graag zelf alles aansturen in je huis? Dan is domotica zeker iets voor jou! Wil je hierover meer weten? Bespreek de verschillende mogelijkheden met ons!

Storingen

Storingen en depannages… Ze zijn voor niets goed! Vermits we tegenwoordig altijd gebruik maken van elektriciteit, kan je wel eens voor ongemakkelijke problemen komen te staan. De diepvries valt uit, je wifisignaal is plots verdwenen, het alarmsysteem wil niet meer werken,… Om het probleem ineens goed aan te pakken, heb je veel baat bij een ervaren specialist. Aan ons om dat probleem zo snel mogelijk te verhelpen! Zo staan we steeds voor je klaar, ook na onze werkuren. Om een stroomstoring te kunnen verklaren, zijn er verschillende mogelijkheden zoals de overbelasting van je meterkast. Dat is gevaarlijk, vermits die kortsluiting een brand kan veroorzaken. Schakel daarom zo snel mogelijk een deskundige in om de oorzaak van het probleem te achterhalen. Meer weten? Neem contact met ons op en we bespreken graag de mogelijkheden!

Zonnepanelen en batterijen

Ben je op zoek naar een slimme investering? Bekijk dan eens de mogelijkheden van hernieuwbare energie! Om te besparen op je energierekening zijn er verschillende middelen die ook voor jouw huishouden rendabel kunnen zijn. Zo zijn we erkend installateur voor zonnepanelen en batterijsystemen. De voordelen zijn eindeloos: een lagere energierekening, hogere woningwaarde, ontvangen van subsidies, lange levensduur, weinig onderhoud nodig, beperkte C02 uitstoot,… Waarom kiezen voor een batterijsysteem? Indien het elektriciteitsnet wegvalt, dienen de batterijen als een back up zodat je koelkast, alarmsystemen en diepvries steeds wordt voorzien van elektriciteit. Daarnaast slaan deze systemen op een veilige en onderhoudsvriendelijke manier de energie op. Daarnaast kiest Van Wouwe Technics ook steeds voor een milieuvriendelijke oplossing.
Graag meer weten? Neem contact met ons op!

Laadpalen en EMS energiesystemen

Energiezuinig en ecologisch rijden wordt vandaag de dag alsmaar belangrijker. Elektrisch rijden alleen is niet voldoende. Het elektrisch opladen van uw wagen is van ontzettend groot belang. Wilt u een laadpaal laten installeren? Wij helpen u graag verder! Wij zijn gecertificeerd installateur en bieden verschillende laadoplossingen aan om het opladen van uw elektrische wagen veilig, makkelijk en snel te maken. De laadstations zijn geschikt voor particulieren, maar ook bedrijven kunnen bij ons terecht. Wij regelen de volledige installatie en plaatsen de laadpaal op uw gewenste locatie in Vlaanderen. Doordat we verschillende laadoplossingen aanbieden, heeft u de keuze uit diverse modellen. Zo hebben we klassieke laadpalen, die op een paal staan, maar ook voor laders die aan de muur bevestigd moeten worden, kunt u bij ons terecht. Samen bekijken we welk type laadpaal het meest geschikt is voor uw woning of bedrijfspand en installeren en plaatsen we het laadstation op een professionele manier.
Contacteer ons voor meer info!

Liftinstallaties

Van Wouwe Technics is naast elektriciteitswerken ook een ervaren installateur van liften. Dat gaat van personenliften, tot goederenliften en rolstoelliften! Zo wordt elke lift op maat gemaakt en correct geïmplementeerd. Mocht je daarnaast nog problemen ondervinden met je lift, zijn we ook gespecialiseerd in de herstelling hiervan. Graag meer weten? Neem contact met ons op!

Zelfbouwpakketten

Wil je graag zelf aan de slag gaan met je elektriciteitswerken? Dan is het gemakkelijk om beroep te kunnen doen op de expertise van een specialist. Dat is waarom we bij VW Technics onze zelfbouwpakketten samenstelde, zodat je als particulier hier makkelijk mee aan de slag kan. Ben je benieuwd hoe de zelfbouwpakketten zijn samengesteld? Neem contact met ons op voor verdere informatie!

Bij Van Wouwe Technics geloven we dat een huis veel meer is dan alleen een plek om te wonen. Het is een plek waar comfort, gemak en veiligheid samenkomen. Met de revolutionaire producten van Loxone Smart Home kunnen we dit concept naar een geheel nieuw niveau tillen. Als trotse Silver-partner van Loxone hebben we uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van slimme automatiseringssystemen. Onze experts zijn opgeleid om de volledige potentie van Loxone-producten te benutten en ze naadloos te integreren in uw woning.

Met Loxone Smart Home kunt u uw huis transformeren tot een intelligent, geautomatiseerd en gepersonaliseerd leefomgeving. Beheer verlichting, verwarming, beveiliging, zonwering en nog veel meer met één intuïtieve app. Creëer sferen die passen bij uw stemming, optimaliseer energie-efficiëntie en geniet van het ultieme comfort. Of u nu op zoek bent naar een geïntegreerd systeem voor uw nieuwe woning of een upgrade wilt voor uw bestaande woning, Van Wouwe Technics staat voor u klaar. Onze deskundige adviseurs helpen u bij het ontwerpen en implementeren van een Loxone Smart Home oplossing die perfect aansluit bij uw wensen en behoeften.

Ontdek de voordelen van een slimme woning met Loxone Smart Home en ervaar het gemak en de luxe die het met zich meebrengt. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons uw huis transformeren in een intelligent thuis waarin alles moeiteloos samenwerkt.

Trotse partner van PB Building!

Neem contact met ons op!

Wij verzorgen al uw elektriciteitswerken op maat