Als elektricien en installateur staat Van Wouwe Technics bekend om zijn brede expertise in elektrawerkzaamheden in huis. Wij verzorgen niet alleen de elektriciteit in woningen, maar ook reparaties en herstellingen bij storingen. Wil je graag je installatie laten controleren voor je een elektriciteitskeuring laat doen? Of wil je graag investeren in hernieuwbare energie? Bij Van Wouwe vind je een divers aanbod aan diensten.

Elektriciteitswerken: uw erkende en ervaren elektricien

 

Kan jij ook niet uit aan de verschillende functies in een elektriciteitskast? Of ben je op zoek naar een erkend elektricien die je elektriciteit kan aanleggen, repareren of onderhouden? Dan ben je bij Van Wouwe aan het juiste adres. We maken je elektriciteit keuringsklaar, kunnen hem zelf leggen en brengen een duidelijk elektrisch schema in kaart. Zo heb je steeds een up-to-date versie van je elektriciteitsplan klaarliggen.

Onze ervaren elektriciens voeren elektriciteitswerken uit voor zowel nieuwbouw als renovatieprojecten. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in verlichting, video en parlofonie. Bij een stroomstoring staat onze elektricien voor je klaar om snel en efficiënt het probleem op te lossen.

Wil je graag zelf alles aansturen in je huis? Dan is domotica zeker iets voor jou! Wil je hierover meer weten? Bespreek de verschillende mogelijkheden met ons!

Snel en efficiënt oplossen van stroomstoringen

Storingen en depannages zijn altijd vervelend. Omdat we afhankelijk zijn van elektriciteit, kunnen stroomproblemen grote ongemakken veroorzaken, zoals een uitgevallen diepvries of een verdwenen wifisignaal. Bij Van Wouwe staan we klaar om deze problemen snel en efficiënt op te lossen, zelfs buiten onze reguliere werkuren.

Een stroomstoring kan bijvoorbeeld ontstaan door overbelasting van je meterkast, wat kortsluiting en brand kan veroorzaken. Het is dus belangrijk om snel een deskundige in te schakelen.

Wil je meer weten? Neem contact met ons op en we bespreken graag de mogelijkheden om storingen en depannages effectief aan te pakken. Bij Van Wouwe zorgen onze ervaren specialisten ervoor dat jouw stroomstoring snel wordt verholpen.

Investeer slim in hernieuwbare energie

 

Ben je op zoek naar een slimme investering? Bekijk de mogelijkheden van hernieuwbare energie! Van Wouwe Technics is een erkend installateur voor zonnepanelen en batterijsystemen. De voordelen zijn:

 • lagere energierekening
 • hogere woningwaarde
 • ontvangen van subsidies
 • lange levensduur
 • weinig onderhoud
 • beperkte CO2-uitstoot

Een batterijsysteem biedt een betrouwbare back-up bij stroomuitval, zodat je koelkast, alarmsystemen en diepvries altijd voorzien zijn van elektriciteit. Deze systemen slaan energie veilig en onderhoudsvriendelijk op. Van Wouwe Technics kiest altijd voor milieuvriendelijke oplossingen.

Graag meer weten? Neem contact met ons op!

Laadpaal installatie voor elektrische voertuigen

Energiezuinig en ecologisch rijden wordt steeds belangrijker. Bij Van Wouwe Technics begrijpen we het belang van het opladen van uw elektrische voertuig. Overweegt u een laadpaal te laten installeren? Wij zijn gecertificeerd installateur en bieden diverse veilige, gemakkelijke en snelle laadoplossingen aan.

Of u nu een particulier bent of een bedrijf heeft, wij verzorgen de volledige installatie en plaatsen de laadpaal op uw gewenste locatie in Vlaanderen. Onze verschillende modellen omvatten klassieke laadpalen op een paal en muurbevestigde laders. Samen bekijken we welk type het beste bij uw woning of bedrijfspand past en zorgen wij voor een professionele installatie.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie!

Professionele liftinstallatie en -onderhoud 

 

Van Wouwe Technics biedt een breed scala aan liftinstallaties, waaronder personenliften, goederenliften en rolstoelliften. Onze liften worden op maat gemaakt en nauwkeurig geïnstalleerd om aan al uw behoeften te voldoen. Bovendien zijn wij gespecialiseerd in liftreparaties, waardoor u kunt rekenen op een uitgebreide service na installatie.

Waarom Van Wouwe Technics?

 • Ervaren installateur van personenliften, goederenliften en rolstoelliften.
 • Maatwerkinstallaties voor een perfecte integratie in uw gebouw.
 • Betrouwbare liftreparaties en onderhoudsdiensten.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een offerte op maat.

Zelfbouwpakketten elektriciteitswerken: gemakkelijk en efficiënt bij VW Technics

Wil je zelf aan de slag met elektriciteitswerken? Bij VW Technics bieden we zelfbouwpakketten aan, speciaal samengesteld zodat particulieren hier eenvoudig mee kunnen werken.

Waarom kiezen voor onze zelfbouwpakketten?

 • Eenvoudig zelf elektriciteit leggen.
 • Duidelijk samengestelde elektriciteitspakketten.
 • Voorzien van alle benodigde materialen en instructies.

Benieuwd naar hoe onze zelfbouwpakketten zijn samengesteld? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Transformeer uw huis met loxone smart home

Bij Van Wouwe Technics geloven we dat een huis veel meer is dan alleen een plek om te wonen. Het is een plek waar comfort, gemak en veiligheid samenkomen. Met de revolutionaire producten van Loxone Smart Home kunnen we dit concept naar een geheel nieuw niveau tillen. Als trotse Silver-partner van Loxone hebben we uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van slimme automatiseringssystemen. Onze experts zijn opgeleid om de volledige potentie van Loxone-producten te benutten en ze naadloos te integreren in uw woning.

Met Loxone Smart Home kunt u uw huis transformeren tot een intelligent, geautomatiseerd en gepersonaliseerd leefomgeving. Beheer verlichting, verwarming, beveiliging, zonwering en nog veel meer met één intuïtieve app. Creëer sferen die passen bij uw stemming, optimaliseer energie-efficiëntie en geniet van het ultieme comfort. Of u nu op zoek bent naar een geïntegreerd systeem voor uw nieuwe woning of een upgrade wilt voor uw bestaande woning, Van Wouwe Technics staat voor u klaar. Onze deskundige adviseurs helpen u bij het ontwerpen en implementeren van een Loxone Smart Home oplossing die perfect aansluit bij uw wensen en behoeften.

Ontdek de voordelen van een slimme woning met Loxone Smart Home en ervaar het gemak en de luxe die het met zich meebrengt. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons uw huis transformeren in een intelligent thuis waarin alles moeiteloos samenwerkt.

Neem contact met ons op!

Wij verzorgen al uw elektriciteitswerken op maat